De Stoomcourant – Het Nieuwe Kader

Veluwse Stoomtreinmaatschappij

De Stoomcourant

Veluwse Stoomtreinmaatschappij

21 juli 2021

First things first: shout out naar de HAN-studenten die dit project zijn begonnen voor hun opleiding. De Veluwse Stoomtreinmaatschappij was zo enthousiast over hun concept dat ze ons inschakelden dit werkelijkheid te maken. Wij namen het recept en overgoten het met onze speciale saus. Zo ontwikkelden wij een krant die compleet tot leven te brengen is in augmented reality met o.a. animaties, een interactieve kaart en 3D-models. Alsof Stoomtreinen opzich niet al vet genoeg zijn.

First things first: shout out naar de HAN-studenten die dit project zijn begonnen voor hun opleiding. De Veluwse Stoomtreinmaatschappij was zo enthousiast van hun concept dat ze ons inschakelden dit werkelijkheid te maken. Wij namen het recept en overgoten het met onze speciale saus. Zo ontwikkelden een krant die compleet tot leven te brengen is in augmented reality met o.a. animaties, een interactieve kaart en 3D-models. Alsof Stoomtreinen opzich niet al vet genoeg zijn.

Video afspelen

Apps

Met developers en creatives onder één dak zijn wij jouw one-stop-shop voor apps. Alle platforms, alle devices. Volledig op maat gemaakt en tot de nok gevuld met content.

Archeo Route 2.0

Volgende project