Het Nieuwe Kader heeft een klein maar hecht team. Met veel inspan­ning, liefde voor het vak en toewijding van de individuele partners wordt de kracht gegeven om het verschil te maken. Zo­wel faciliterend voor externen, als uitblinkend op het gebied van onze eigen multimedia-producties./

BERKO MULDER

Initiatiefnemer

Berko Mulder is de initiatiefnemer en eigenaar van Het Nieuwe Kader. We noemen hem dan ook wel de Kadervader. Zijn allround kennis en ervaring maken hem een stabiele factor, waarmee hij de rest van het team (waar nodig) met beide benen op de grond houd. Van filmen, editten en audio tot aan het regisseren. Hij doet het allemaal!

NIELS BOSCH

3D / VFX

Niels Bosch is mede-eigenaar en een ware 3D- en VFX-wizard. Zijn magie begint dan ook nadat de camera zijn werk gedaan heeft. Hij is nieuwsgierig naar nieuwe technieken en gaat graag een uitdaging aan. “Hoe ingewikkelder, hoe beter!” zegt hij altijd en dat zien we terug in hoe zijn visualisaties letterlijk de dromen van de klanten realiseren.

TIM DE HAAN

3D / VFX

Tim de Haan is net als Niels een specialist op het gebied van 3D en VFX. Waar Niels iets technischer is Tim juist iets artistieker. Wanneer hij ‘s morgens zijn motorhelm af doet en ons verblijd met zijn positiviteit, starten zijn motoren en gaat deze animatie-machine aan de slag. Tim vertaalt binnen no-time een idee in een prachtige animatie.

NICK BRINKERINK

Graphic Designer

Nick Brinkerink is de grafisch ontwerper met een voorliefde voor typografie. Je zult hem vooral achter zijn computer aantreffen of beter gezegd in de computer. Op een bijna dwangmatige manier focust hij zich op de kleinste details. Een pixeltje naar links, een pixeltje naar rechts. Net zo lang tot dat alles pixelperfect is.

LUUK WERKMAN

Cameraman / Video Editor

Luuk Werkman is de cameraman en video editor en een echte filmliefhebber. Zo houdt hij bijvoorbeeld een logboek bij waarin staat welke films hij heeft gezien en welke hij nog moet kijken. Zelfs in lastige situaties weet Luuk de shots te maken die nodig zijn voor het verhaal om hier vervolgens een mooie edit van te maken.

COCO OUWERKERK

Illustrator / Cartoonist

Coco Ouwerkerk is net als haar illustraties een kleurrijk persoon van binnen én van buiten. Ze is naast het uitgeven van haar eigen comics een ster in het visualiseren van verhalen en het uitwerken van karakters voor animaties. Bewapend met een stylus gaat ze elk avontuur aan om voor elk project een uniek eigen wereldje te creëren.