Videoproductie Arnhem

  • Optionele catering
  • Apparatuur en crew huren mogelijk
  • Gratis parkeren voor de deur

Voor een videoproductie in Arnhem en omstreken bent u bij Het Nieuw Kader aan het juiste adres. U schakelt ons in als u beelden wilt vastleggen van een evenement, beurs, conferentie of andere gelegenheid. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om een prachtige videoreportage te realiseren waar uw doelgroep zich helemaal in kan vinden. Bovendien denken wij graag met u mee om een pakkend verhaal neer te zetten.

Bel direct: +31 26 495 2636 Bekijk het aanbod!

Talloze mogelijkheden betreft videoproductie in Arnhem

Video is het perfecte communicatiemiddel om zowel informatie als gevoel te combineren in één boodschap. Het is dé manier om te communiceren met uw doelgroep. De mogelijkheden van videoproductie bij Het Nieuwe Kader, gevestigd in Arnhem, zijn dan ook ongekend. Ook ontzorgen wij u van A tot Z. We ontwikkelen vanuit uw essentie een onderscheidend en passend concept en waardoor u, dankzij een creatieve én professionele insteek, verzekerd bent van een optimaal eindresultaat.

Ook voor het huren van een green screen studio

Naast dat u bij ons in Arnhem terecht kunt voor een volledige videoproductie op locatie, huurt u bij ons de grootste green screen studio van Oost-Nederland. Met het gebruik van een green screen is een duur decor verleden tijd en realiseert u prachtige video- en fotoreportages. De achtergrond kan namelijk eenvoudig vervangen worden door bewegende of stilstaande beelden die u wenst te zien.

Informeer naar de mogelijkheden

Of u nu interesse heeft in het laten maken van een videoproductie of in het huren van de green screen studio. Het Nieuwe Kader is u graag van dienst. Neem contact met ons op via +31 26 495 2636 om de mogelijkheden te bespreken. Bij vragen of voor meer informatie belt u ook naar het bovenstaande telefoonnummer.

Na de opnames moet het belangrijkste nog gebeuren, namelijk de 'chromakey':

MEER INFORMATIE
OP DE VOLGENDE PAGINA'S

Neem direct contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht