Fotostudio Arnhem

  • Optionele catering
  • Apparatuur en crew huren mogelijk
  • Gratis parkeren voor de deur

Bekijk hier onze tarieven

pijl

Klik hier om de tarieven te bekijken voor huren van de studio en eventuele extra benodigdheden voor uw shoot.

Voor het huren van een studio in de omgeving van Duiven kunt u uitstekend terecht bij Het Nieuwe Kader in Arnhem. Kiest u voor onze professionele fotostudio? Dan kiest u voor een van de grootste limbo’s van Oost-Nederland en bovendien huurt u de studio tegen een aantrekkelijke prijs. Extra licht, camera’s, lenzen, inzet van personeel of een heerlijke lunch: er is weinig dat wij niet voor u kunnen regelen.

Bel direct: +31 26 495 2636 Bekijk het aanbod!

Fotostudio in Arnhem beschikt over een van de grootste limbo’s van Oost-Nederland

Het Nieuwe Kader in Arnhem, nabij Duiven, beschikt over een professionele fotostudio met een vloeroppervlakte van ruim 40 m2. Een van de grootste limbo’s van Oost-Nederland is 6.10 meter breed en 5.5 meter hoog. Boven de vloer hangt een verstelbaar bounceplafond dat voorzien is van wit filled cloth en is 5 bij 5 meter. Dankzij de ultra matte finish op de wand krijgt u perfect licht zonder hinderlijke hotspots. Tevens beschikken we over de benodigde apparatuur en kunnen wij de inzet van het personeel regelen.

Ook voor het huren van een green screen studio

Bij Het Nieuwe Kader in de omgeving van Duiven huurt u meer dan alleen een fotostudio. U kunt hier ook een green screen studio huren. Deze is uiterst geschikt voor het opnemen van videoclips, commercials of instructievideo’s. Door de green screen kan de achtergrond vervangen worden door bewegende beelden.

Meer informatie? Neem contact op!

De fotostudio is te huur per dagdeel of per dag. Heeft u interesse in het huren van een green screen- of fotostudio bij Het Nieuwe Kader in Arnhem, nabij Duiven? Of wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 26 495 2636.

Na de opnames moet het belangrijkste nog gebeuren, namelijk de 'chromakey':

MEER INFORMATIE
OP DE VOLGENDE PAGINA'S

Neem direct contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht