Greenscreen studio

  • Optionele catering
  • Apparatuur en crew huren mogelijk
  • Gratis parkeren voor de deur

Bekijk hier onze tarieven

pijl

Klik hier om de tarieven te bekijken voor huren van de studio en eventuele extra benodigdheden voor uw shoot.

Wilt u een greenscreen studio huren? Dan kiest u natuurlijk voor een locatie waar men u volledig ontzorgd, nietwaar? In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Het Nieuwe Kader. Wij beschikken over het grootste greenscreen van Oost-Nederland waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Bovendien is de benodigde apparatuur aanwezig en verzorgen wij, indien gewenst, de inzet van personeel én de catering. Dat is wat u mag verwachten van de faciliteiten van Het Nieuwe Kader.

Bel direct: +31 26 495 2636 Bekijk het aanbod!

Greenscreen studio huren: wat zijn de mogelijkheden?

De greenscreen studio van Het Nieuwe Kader beschikt over een vloeroppervlakte van ruim 80 m2 en de L-vormige greenscreen is 5.5 meter hoog, heeft een zijde van 9 meter en een zijde van 6 meter. Door de grootte van de chromakey zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u videoclips, instructievideo’s of commercials opnemen, maar de ruimte is ook geschikt voor fotoshoots. In tegenstelling tot complete decors is de achtergrond van een greenscreen tijdens de montage vervangen worden door alle mogelijke bewegende of stilstaande beelden en zijn dure decors verleden tijd. U kunt de greenscreen studio huren vanaf een uur, een dagdeel of een hele dag.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast dat u een greenscreen studio kunt huren bij Het Nieuwe Kader, zijn wij in veel meer markten thuis. Wij hebben alle disciplines in huis om voor u een doelgerichte video te realiseren, zoals een 3D animatie of promotievideo. Met uw wensen in ons achterhoofd werken wij alles tot in detail uit zodat u uw doel bereikt. Vragen? Meer informatie? Neem contact met ons op via +31 26 495 2636.

Na de opnames moet het belangrijkste nog gebeuren, namelijk de 'chromakey':

MEER INFORMATIE
OP DE VOLGENDE PAGINA'S

Neem direct contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht