Filmstudio huren

  • Optionele catering
  • Apparatuur en crew huren mogelijk
  • Gratis parkeren voor de deur

Bekijk hier onze tarieven

pijl

Klik hier om de tarieven te bekijken voor huren van de studio en eventuele extra benodigdheden voor uw shoot.

Bent u op zoek naar een locatie waar u een filmstudio kunt huren? Bekijk dan de mogelijkheden van Het Nieuwe Kader. Wij beschikken over een tweetal studio’s waar u op een professionele manier een video opneemt. Beide studio’s zijn geschikt voor kleine tot middelgrote filmproducties en zijn te huur per dagdeel of per dag. Neem contact met ons op als u interesse heeft in het huren van een filmstudio bij Het Nieuwe Kader.

Bel direct: +31 26 495 2636 Bekijk het aanbod!

Filmstudio huren doet u bij Het Nieuwe Kader

Bent u van plan om een videoclip op te nemen? Gaat u een commercial draaien? Of wilt u een instructievideo opnemen? Dan bieden de filmstudio’s van Het Nieuwe Kader de oplossing. U heeft de keuze uit een green screen studio en een fotostudio. Bij een green screen studio wordt gebruik gemaakt van een bepaalde verlichtingstechniek en een groene achtergrond waardoor het mogelijk is om in de montage de achtergrond te vervangen door bewegende beelden. De fotostudio is ook uiterst geschikt voor filmopnames. De witte limbo is voorzien van een ultra matte finish wat zorgt voor perfect licht zonder hinderlijke hotspots.

Ook voor filmproductie

Voor het huren van een filmstudio bent u bij Het Nieuwe Kader aan het juiste adres. Dat is echter niet het enige dat wij voor u kunnen betekenen. Voor ieder merk en voor ieder bedrijf hebben wij de disciplines in huis om video, zoals een promotiefilm, te realiseren om uzelf in de kijker te spelen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u een van de twee filmstudio’s huren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 26 495 2636.

Na de opnames moet het belangrijkste nog gebeuren, namelijk de 'chromakey':

MEER INFORMATIE
OP DE VOLGENDE PAGINA'S

Neem direct contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht