Chromakey studio

  • Optionele catering
  • Apparatuur en crew huren mogelijk
  • Gratis parkeren voor de deur

Bekijk hier onze tarieven

pijl

Klik hier om de tarieven te bekijken voor huren van de studio en eventuele extra benodigdheden voor uw shoot.

Voor het huren van een chromakey studio, ook wel green screen studio genoemd, bent u bij Het Nieuwe Kader aan het juiste adres. Met het grootste green screen van Oost-Nederland zijn de mogelijkheden ongekend. De chromakey studio wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het opnemen van commercials, videoclips of instructievideo’s. Door de green screen kan de achtergrond eenvoudig vervangen worden door bewegende beelden die u wenst te zien in uw video. Onze green screen studio is te huur per dagdeel of per dag. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct: +31 26 495 2636 Bekijk het aanbod!

Chromakey studio: wat zijn de voordelen?

Het gebruiken van een chromakey studio biedt diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel ligt erg voor de hand en dat is de achtergrond. Door de speciale groene kleur kan de achtergrond tijdens de montage eenvoudig worden gedifferentieerd van de voorgrond. Waardoor u de voorgrond gemakkelijk en snel in een andere setting kunt zetten. Het hier uit volgende voordeel is de flexibiliteit die u hiermee wint in de post-productie.

Meer dan alleen een chromakey studio

Naast het verhuren van een green screen studio, kunt u bij Het Nieuwe Kader terecht voor andere diensten omtrent video. Wij hebben alle disciplines in huis om een video’s te realiseren die geheel aansluiten op wat u voor ogen heeft. Vragen? Meer informatie? Bel gerust naar +31 26 495 2636.

Na de opnames moet het belangrijkste nog gebeuren, namelijk de 'chromakey':

MEER INFORMATIE
OP DE VOLGENDE PAGINA'S

Neem direct contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht