Score is een echt Nederlands bedrijf met vestigingen in meerder landen. Ze hebben herenkleding van topmerken als G-Star RAW, Chasin’, Diesel, Replay, PME Legend, Superdry, SOMS en andere merken. Elk seizoen selecteren ze een complete collectie jeans, sweaters, truien, T-shirts, blouses & shirts, boxershorts, swimwear en accessoires.

STAFF'S FAVOURITES FW17

De staff van Score werkt met passie voor het merk en liefde voor mode. Dus waarom externe modellen gebruiken, wanneer je over zulke modebewust en tevens fotogenieke staff beschikt. De nieuwste trends, vetste looks en de tofste merken gepresenteerd door het personeel van Score zelf! Voor de Fall / Winter ’17 collectie hebben we hier een serie toffe video’s voor mogen maken. Can you say urban? Yes we can!

Vette kleding, een toffe locatie en awesome people!

Score had voor een echte urban feel een locatie in een verlaten parkeergarage geregeld. Vette kleding; check! Toffe locatie; check! Awesome people; check!. Een cocktail voor een mooi eindproduct.

Met een heleboel verlengsnoeren hebben we een mooie set-up neer kunnen zetten, waarna we vervolgens een aantal testshots gemaakt hebben om ervoor te zorgen dat het plaatje er gelikt uit zou zien. With that being done, let the shoot begin! In totaal waren er een vijftal staff-leden. Welke we één voor één binnen het zelfde uitgedachte format hebben geschoten. Dit werkt niet alleen snel, maar zorgt tevens voor een consistente look en feel.

SHOP BY LOOK

In de mode is het continu volgen van de trends belangrijk, maar is het natuurlijk nog mooier als je een trendsetter kan zijn! Iedere twee maanden doen we een ‘shop by look’-shoot met de nieuwste collectie van het eigen merk Chasin’.

Tijdens deze shoot maken we een video van iedere set kleding, maar wordt er ook gelijk gefotografeerd. Efficiënter kan eigenlijk niet. De video’s worden uiteindelijk afgespeeld op grote schermen in de winkels van Score en geven de klant een direct beeld van een bepaalde look. Veel vetter als een simpele stilstaande paspop als je het ons vraagt!

AFTERMOVIE OPENING FLAGSHIP STORE

Naast dat het een mooi feestje was, zijn we erg blij met het eindresultaat!

Score organiseert regelmatig evenementen en daar zijn wij ook vaak te vinden, maar dan wel met de camera in de hand. De geweldige sfeer tijdens deze evenementen vragen er natuurlijk om om vastgelegd te worden.

Deze aftermovie maakten we voor de opening van een nieuw winkelconcept van Score die werd gelanceerd in de nieuwe winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. Een volledig geïntegreerde cross channel shopping experience staat centraal in de winkel. De nieuwe flagshipstore is een one-stop-shop experience, zegt Score in een persbericht. Naast dat het een mooi feestje was, zijn we ook erg blij met het eindresultaat.

CHASIN' LOOKBOOK SHOOT FALL 2015 - BEHIND THE SCENES

Op deze manier kun je later altijd weer even terug naar de geweldige sfeer van die dag.

Aangezien Score de eer had om onze studio als eerste te gebruiken voor de ‘Shop By Look – Fall 2015’ shoot hebben we van dat moment natuurlijk een feestje gemaakt.

Om dit moment vast te leggen hebben we een Behind the Scenes gemaakt. Op deze manier kun je later altijd weer even terug naar de geweldige sfeer van die dag. Tijdens zo’n shoot gebeurd er van alles, je kunt niks regisseren en zal je scherp moeten zijn bij het spotten van ‘momenten’. Daarnaast moet je ook nog eens opletten dat je niet in de weg loopt. But hey… We love what we do!